Hiilijalanjäljen laskenta

Selvitämme hiilijalanjälkesi

Hiilijalanjäljen hallinta on oleellinen osa yritysten, yhteisöjen ja yksityisten ihmistenkin vastuullista toimintaa. Nordic Offset on hiilijalanjäljen laskennan ja hallinnan asiantuntija.

Hiilijalanjäljen laskentamme perustuu kasvihuonekaasuprotokollaan, jonka ovat kehittäneet World Resource Institute ja World Business Council for Sustainable Development. Sovellamme metodologiaa yksittäisiin kohteisiin tai kokonaisiin prosessiketjuihin. Matkustamisen ollessa kyseessä käytämme lisäksi käytössämme olevia autotietorekistereitä ja lentolaskentatietokantoja.

Räätälöimme palvelun tarpeittesi mukaan

Kun haluat CO₂-päästösi kontrolliin, tarjoamme käyttöösi hiilijalanjäljen asiantuntijalaskennan, teemme suositukset vähentämis- ja tehostamistoimenpiteistä sekä teemme tarjouksen tarvittavien vapaaehtoisten päästövähennysten ostosta. Vahvistamme toimenpiteet todistuksella ja autamme myös ilmastotekojesi viestinnässä.

Voimme auttaa yrityksiä ja yhteisöjä esimerkiksi seuraavin tavoin mahdollisimman CO₂-neutraalin toimintatavan saavuttamiseksi:

  • tuotteiden valmistusprosessin hiilijalanjäljen pienentäminen ja kompensointi
  • palvelujen tuotannon hiilijalanjäljen pienentäminen ja kompensointi
  • matkustustarpeen arviointi ja matkustamisen aiheuttamien auto- ja lentomatkojen hiilidioksidipäästöjen kompensointi
  • toimipaikkojen sähkön-, lämmön ja materiaalikulutuksen pienentäminen ja kompensointi
  • erilaisten tapahtumien ja yhteisöllisten hankkeiden hiilijalanjälkikonsultointi ja kompensointi
  • kuljetusten ja rahtien päästölaskenta ja kompensointi

Ota meihin suoraan yhteyttä, keskustelemme mielellämme hiilijalanjäljen pienentämisen mahdollisuuksista, kompensointipalveluista ja CO₂-hallinnan tuomista hyödyistä.